Blavier ontdekt de wereld

Zoals je in de vorige blog kon lezen mogen ik en een een maat dus de komende voetbaltraining geven. Zoals beloofd gaan ik hier dus even uitleggen hoe de voetbaltraining eruit ziet:D.

Allereerst even verduidelijken dat we van plan zijn met 2 teams te werken die het tegen elkaar moeten opnemen. We startten dus met een hindernissen parcours waar je shotjes moet drinken en waarbij je het parcours zo snel mogelijk moet voltooien. De tijden worden naar gerangschikt en zo worden de teams verdeeld.

Vervolgens spelen de teams tegen elkaar tennisvoetbal waarbij het verliezende team altijd een shotje moet drinken. Daarna komen we aan het matchke waar de verliezers van de match een hele fles in groep moeten uitdrinken. Ook wordt er gespeeld op pana’s waarbij degene die de tunnel krijgt 2x shot moet drinken.

Dan is het tijd voor latje trap: de twee teams spelen een wedstrijdje latje trap van aan de baklijn tegen elkaar. Per keer dat de tegenstander de lat raakt moet er een shotje gedronken worden.

En tenslotte spelen we een penaltycup met een omgekeerde werken, wanneer je scoort moet je dus niet drinken en mag je stoppen met trainen. Wanneer je mist moet je een shotje drinken, totdat er uiteindelijk 1 verliezer blijft staan.

Totzover dus mijn training, ik hoop dat het een leuke avond wordt:D

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Tagwolk

%d bloggers liken dit: